Shiftgear logo

Ditt förtroende

Shiftgear AB har den högsta kreditvärdighet vi kan få. Eftersom Shiftgear är ett litet entreprenörsdrivet företag måste vi arbeta hårt för att få också ditt förtroende.

Vi försöker tillhandahålla bilbranschens bästa service till den som anförtror sig till oss.

Dels hjälper vi gärna både gamla och nya kunder på tider när andra normalt inte går att nå. Pröva att ringa när du är vaken, alla dagar på året. Du kan oftast besöka oss under normala öppettider men ring alltid innan eftersom vi ständigt är i rörelse och då inte är på plats. Ofta kan vi erbjuda dig en tid för visning när andra normalt har stängt. Om vi inte svarar, vänligen lämna ett meddelande. Då ringer vi tillbaka fortast möjligt.

Dels förflyttar vi oss gärna om detta underlättar för våra kunder. Vi vet att du har ett pressat tidsschema och därför kan vi komma överens om en plats för visning som passar DIG, om du sannolikt vill köpa någon av våra bilar. Vi kan också erbjuda oss att leverera din nya bil till din dörr över hela landet. Du behöver alltså inte fundera över hur du skall hinna komma till Stockholm när du funnit vad du söker hos Shiftgear.

Vi arbetar hårt för att våra bilar skall hålla det skick vi utlovar i text och bilder och i dialog på telefon. Vår vision är att du tryggt skall kunna beställa din bil av oss över nätet, och känna dig fullt trygg med ditt val. Det skall egentligen inte behöva vara nödvändigt att se bilen innan. Detta kan vi utlova tack vare vårt arbetssätt. Vi väljer ut och handplockar varje bil en och en. Vi har redan gjort ett aktivt val åt dig, i och med att vi enbart köper in en bil vi också skulle vilja ha själva.

IT'S TIME TO SHAPE UP. TIME TO SHIFTGEAR.