Shiftgear logo

Byt upp dig

Som namnet antyder handlar Shiftgear om att lägga i nästa växel, skifta spår, och byta upp sig. Det hoppas vi att du vill göra, inte bara i ditt val av bil, utan även i ditt val av billeverantör.

Vårt mål är att du skall unna dig en roligare bil, som skänker dig större livskvalitet. Shiftgear gör det möjligt för dig att köra en exklusivare, roligare och sportigare bil. Din drömbil.

Vi försöker handplocka några av marknadens finaste objekt. Vi letar aktivt upp de bilar som våra kunder vill äga. Shiftgear gör alltså urvalet åt Dig. Vi söker och väljer ut varje bil enskilt, ett unikt och tidskrävande arbetssätt i branschen. Det betyder att vi redan valt bort objekt som inte uppnår de krav man skall ställa på sin nya bil. Vi köper ofta av första ägaren. Fokus ligger på kvalitet och inte på volym. 

Vi vågar lova att du törs både beställa och betala din bil över internet av oss, utan att se den innan i verkligheten. Vår vision är att uppnå det totala förtroendet så att alla kunder vågar köpa bil av oss på det viset.

För att underlätta ditt byte av bil hjälper vi dig självklart att avyttra din nuvarande, antingen genom inbyte eller genom att sälja den för din räkning. Vi har många referenser på nöjda kunder vars bilar vi har sålt vidare. Kontakta oss för offert och upplägg. Läs även under rubriken Förmedlingsuppdrag.


IT'S TIME TO SHAPE UP. TIME TO SHIFTGEAR.