Shiftgear logo

UTVALDA BILAR DÄR VI MED DETALJERAD TEXT OCH UPP TILL 40 BILDER VILL BELYSA BILENS SKICK OCH HISTORIK

Vi arbetar enbart med bilar som vi omsorgsfullt valt ut, en och en. Eftersom vi har små volymer och få objekt åt gången kan vi lägga mycket hjärta i varje bil, och ha tid att ta hand om varje kund på ett mer personligt vis. En avspegling av detta engagemang är vårt arbete med bilder. Shiftgear tar oftast bilder på bilarna utomhus i deras naturliga miljö och ljussättning. Vi har gjort oss kända för att publicera upp till 40 bilder på varje bil. Målsättningen med våra bilder är att Du skall känna Dig trygg med att Du inte behöver ta Din tid för att komma till oss för att enbart titta och se att våra bilar verkligen ser ut som vi säger. Denna trovärdighet är ett kärnvärde i varumärket Shiftgear.

Tidigare kunde man här ladda upp alla 40 bilder med endast ETT klick i varje annons. Detta stöds tyvärr inte längre av databasen. Vi arbetar därför med ett nytt system för att presentera våra bilar på vår egen hemsida igen i framtiden.

Tills vidare finner du våra objekt i vår butik på Bytbil.com, på länk nedan. Där finns upp till 40 bilder på våra bilar i stort format, precis som förut. En fördel med Bytbil är att den del av annonstexten som rör bilens utrustning presenteras snyggt och överskådligt i punktform. Vi försöker alltid få med alla väsentliga fakta på varje bil, för att du skall kunna fatta beslut redan hemma vid datorn. All denna information finns naturligtvis fortfarande med i våra annonser.

Här finner du våra bilar: http://www.bytbil.com/handlare/shiftgear-ab-5227 med 40 stora bilder och utrustning listad i punktform för snabb överblick. I vår butik på Blocket: http://www.blocket.se/shiftgear kan du ladda upp bilderna i varje annons i större format med ETT klick, men bara 21 av dem. Vi finns även på Bilweb: http://bilweb.se/bilhandlare/shiftgear-ab

Våra bilar är alltså bara ett klick bort! Vi reserverar oss för att reklam och länkar som finns på dessa annonssajter inte är de samarbeten som just Shiftgear har. Kontakta oss därför alltid för aktuella erbjudanden kring finansiering, garanti och försäkring för just den bil du är intresserad av. Om du inte finner det du söker i vårt lager just nu är du alltid välkommen att skicka ett mail med dina önskemål. Detta sparar vi i vår bevakning. Tack för visat intresse för våra bilar och välkommen att höra av dig!

IT'S TIME TO SHAPE UP. TIME TO SHIFTGEAR